FREIE VOLKSMISSION Finland ry.

'Karitsan häät ovat tulleet...' Ilm. 19:7

Freie Volksmission Finland ry. on osa maailmanlaajuista hengellisen kirjallisuuden ja kasettien julkaisutoimintaa. Kirjallisuus lähetetään ilmaiseksi sitä haluaville. Tämän Suomessakin jo vuodesta 1972 lähtien tapahtuvan kirkkokuntiin sitoutumattoman, vapaaseen kristillisyyteen perustuvan toiminnan tehtävänä on levittää täyttä "alkukristillistä Evankeliumia" lähetyskäskyn mukaisesti kaikille kansoille, kielille ja heimoille. Varsinainen toiminta alkoi vuonna 1960 Keski-Euroopassa, ja on ajan myötä kehittynyt maailmanlaajuisesti merkittäväksi lähetystyöksi, niin että sen piirissä on tällä hetkellä yli 130 maata.

"... ja hänen vaimonsa on itsensä valmistanut." (Ilm. 19:7).

"Ja tämä valtakunnan evankeliumi pitää saarnattaman kaikessa maailmassa..." (Matt. 24:14).

Erikoisella tavalla toiminnan aloittamiseen ja sen jatkumiseen vaikuttanut lähetyssaarnaaja Ewald Frank on vieraillut jo yli 140 maassa, ja on raamattuopettajana puhunut mitä erilaisimmissa tilaisuuksissa. Vuosina 1968-1978 hän piti sunnuntaisin hartaushetkiä Radio Luxemburgin välityksellä. Sen kautta tulivat monet kuulijat niin saksankielisellä alueella kuin muidenkin maiden saksankielisten vähemmistöjen keskuudessa puhutelluiksi.

Erikoisesti vuoden 1964 jälkeen on toiminta laajentunut sellaisella tavalla, että yksinomaan Krefeldissä, Saksassa, painetaan omassa kirjapainossa lentolehtisiä, kirjasia ja kirjoja tärkeistä raamatullisista aiheista niin saksan-, englannin-, ranskan- kuin itäeurooppalaisillakin kielillä, venäjäksi, puolaksi, tsekiksi ja romaniaksi. Myös lähetyssaarnaajia tuetaan niin Afrikassa kuin Aasiassakin. Päätehtävä perustuu lähetyskäskyn toteuttamiseen jumalallisen kutsumuksen ja lähettämisen pohjalta. Vastakaiku kaikkialta maailmasta, jopa islamilaisista maista, on merkittävä.

Kuulisimme mielellämme Sinustakin. Kaikille niille, jotka haluaisivat tulla informoiduiksi hengellisistä asioista, lähetämme lisää kirjallisuutta. Hyvä puoli kaikessa on se, että me emme ole minkään tunnustuksen velvoittamia, eli emme ole riippuvaisia mistään kirkkokunnallisista siteistä. Niinpä voimme antaa Jumalan itsensä puhua ilman inhimillistä sekoitusta.

Kirjoita alla olevalla osoitteella tai soita meille, jos toivot saavasi lisää kirjallisuutta.

Postia Freie Volksmissionille  E-mail

Freie Volksmission Finland ry. PL 15  33101 TAMPERE

puh 03 - 359 0000
gsm 0440 - 69 69 64

Lähetyskeskuksessamme on jatkuvasti pula auttavista käsistä. Jos sinulle suinkin on mahdollista, tule yhteisiin talkoisiin. Emme kuitenkaan ole jatkuvasti paikalla, joten ole hyvä ja sovi tulemisestasi puhelimitse.

Tämä julkaisutoiminta perustuu täysin vapaaehtoiseen taloudelliseen tukeen. Kaikki kirjallisuus ja kasetit ovat ilmaisia, mutta suurista määristä julkaisijalla on oikeus periä omakustannushinta.

Pankkiyhteys: Päijät-Hämeen Osuuspankki Heinola 504506-231779


Krefeldin lähetyskeskus
Kuvassa Krefeldin lähetyskeskus Saksassa, jonka johtajana Ewald Frank toimii.