Multimedia

Audio-cd:t
Data-cd:t (mp3)
Kasetit ja kirjallisuus
Kotisivut CD:llä
Realaudio
Videot
Video-CD:t

Audio-CD:t

Audio-CD:t FREIE VOLKSMISSION Finland ry. ei ole julkaissut audio-cd:itä.

Lisätietoja

Tilaa audio-cd:t osoitteesta:

Voice of God Recordings, P.O. Box 950, Jeffersonville IN 47131.

Katso myös CD-list online!

Lopuke

Data-CD:t (mp3)

Katso seuraavista CD-hakemistoista, mitä suomennettuja saarnoja haluaisit kuunnella ja pyydä lähettämään haluamasi CD itsellesi veloituksetta.

Tilaa Cd:t veloituksetta! William Branham
Ewald Frank
Urs Graf
Markku Vuori

Copyright - Kopioiminen kielletty ilman lupaa!

Englanninkieliset mp3-saarnat (William Branham):

William Branham MP3 Audio Library Now On-line

Mp3 Audio Library on-line

William Branham Audio Library On MP3 CDs

MP3 Audio Library CDs Only $50US

Huom. Hinta on laskenut! Uusi hinta 40 CD:n paketille mp3-muodossa on $50.00 US (hintaan ei kuulu toimitus- ja postituskuluja!). Tilaukset ainoastaan www.bibleway.org kautta!

The vision of having a fully portable Message library is now reality! It is exciting to think that we can now supply anyone with a small portable MP3/CD Player and the complete library of 1,120 Messages in a small package. MP3 is a technology that allows large audio files to be compressed into smaller ones while maintaining high audio quality. Unlike Real Audio files which can only be played on computers and some compatible portable players, MP3 files can be played on portable CD players, as well as new home and car stereo systems that are MP3 capable.

Visit www.bibleway.org for more information

Lopuke

Kasetit ja kirjallisuus

KasetitKirjallisuusFreie Volksmission Finlandin kautta saatavat puhekasetit ja kirjallisuus on mainittu Kasetti- ja kirjallisuusluettelossa. Kysy myös Urs Grafin ja Markku Vuoren puhekasetteja!

Copyright - Kopioiminen kielletty ilman lupaa!

Lopuke

Kotisivut CD:llä

Internet - kotisivumme ovat saatavissa myöskin CD:llä, joten Sinun ei tarvitse välttämättä joka kerta mennä nettiin. Ajoittain on kuitenkin syytä päivittää tiedostot.

Kaikki tuotteemme ovat ainakin toistaiseksi ilmaisia. Luonnollisestikaan emme toimita yhdelle henkilölle suurempia määriä kasetteja, CD:itä eikä videoita. Harras toivomuksemme on, että mahdollisimman moni, jolla ei ole tietokonetta, hankkisi mp3-soittimen heti kun siihen on mahdollisuus. Tällä hetkellä yhdelle CD:lle mahtuu 15-35 saarnaa, joten tämä tekniikan kehitys on kummallekin osapuolelle suuri taloudellinen helpotus ja säästää valtavan määrän työtä.

Lopuke

Real-Audio

Puhuja Saarna Pituus Tiedosto
Ewald Frank Siion-srk, Helsinki 9.8.1997
Preached in english, interpreter Markku Vuori
7,3 Mt Kuuntele Tallenna
Ewald Frak Kampin palvelukeskus, Helsinki 16.10.1999
Preached in english, interpreter Markku Vuori
11,5 Mt Kuuntele Tallenna

Realaudio-tiedostot voi tallentaa levyaseman kohdalla (Tallenna) kuuntelematta oikealla hiiren näppäimellä ja valitsemalla Save Target As.

Vinkki: Voit selata kotisivuja samalla kun kuuntelet realaudiota (tiedosto myös tallentuu tietokoneellesi, jos olet valinnut niin Real Player G2:sta).

Real Audio -tiedostojen kuunteluun tarvitaan ilmainen Real Player G2. Nouda ilmainen Real Player

Gottesdienste hören! (Krefeld)

Huom. Lopetamme realaudio-tiedostojen tekemisen ja siirrymme mp3-tiedostojen tekemiseen.

Lopuke

Ewald Frankin saarnat videolla


Videot Nyt on mahdollista tilata Ewald Frankin kuukauden ensimmäisen viikonlopun kokoukset Krefeldissä videolla suomeksi tulkattuna (tulkkaus: Markku Vuori)!

Katso myös erillinen ilmoitus videoista.

Videoita lähetetään pyynnöstä veloituksetta haluaville. Emme siis voi lähettää videoita automaattisesti postituslistalle liittyneille!

Huom. Pyrimme vähitellen siirtymään video-cd:iden tekoon, jolloin tavallisten videoiden osuus vähenee. Jos Sinulla on tilaisuus katsella videoita tietokoneella, niin tilaa video-cd:itä. Säästämme näin huomattavasti materiaalikustannuksissa ja postimaksuissa!

Ewald Frankin kuukaden videoyhteenveto netissä:
Video summary of the services on the first weekend of the month in Krefeld !

Lopuke

Ewald Frankin saarnat video-cd:llä

Krefeldin viikonlopun kokoukset, la klo 19:30 ja su klo 10:00, nyt CD:llä!

Viikonlopun kokoukset Krefeldissä kestävät aina yhteensä vähintään kolme tuntia. Siksi tarvitaan yleensä 3 CD:tä, koska yhdelle CD:lle mahtuu noin reilu tunti videota.

CD:t on äänitetty MPEG-1 muodossa ja valmiiksi muunnettu video-cd:n tekemistä varten (jos Sinulla on ohjelma ja mahdollisuudet tehdä video-cd:itä). Lähes kaikki tietokoneet kykenevät näyttämään näitä videoita esim. Windowsin Mediaplayerillä tai vastaavalla.

Niin tavalliset c-kasetit kuin videonauhatkin ovat hiljalleen väistymässä CD:n vallatessa alaa. Toivommekin voivamme vähitellen siirtyä tämän uuden tekniikan käyttöön. DVD-soittimia varten on saatavissa samat saarnat video-cd -formaatissa. Jos siis harkitset DVD-soittimen hankkimista, niin varmistu siitä, että se toistaa niin mp3-tiedostot kuin myöskin video-cd:t. Siten voit kuunnella ja katsella kaikkia tuotteitamme. Nämä tuotteet ovat ainakin toistaiseksi ilmaisia.