"Jeesus Kristus on sama eilen ja tänään ja iankaikkisesti." (Hebr. 13: 8)

William Marrion Branham


Pillar of Fire. Click the picture to get more information
Yliluonnollinen valokehä William Branhamin pään päällä
(24.1.1950 Houston, Texas)

"Ja kun helluntaipäivä oli tullut, olivat he kaikki yhdessä koolla.
Ja tuli yhtäkkiä humaus taivaasta, niinkuin olisi käynyt väkevä tuulispää, ja täytti koko huoneen, jossa he istuivat.
Ja he näkivät ikäänkuin tulisia kieliä, jotka jakaantuivat ja asettuivat heidän itsekunkin päälle.
Ja he tulivat kaikki Pyhällä Hengellä täytetyiksi ja alkoivat puhua muilla kielillä, sen mukaan mitä Henki heille puhuttavaksi antoi." (Ap. t. 2: 1-4)


Data- CD:t

Nyt saatavana saarnoja myös CD:llä (mp3-pakattuna) suomeksi tulkattuina! Näitä saarnoja voi kuunnella vain tietokoneella tai mp3-soittimella. Katso lisätietoja kohdasta CD:t. Mp3-CD:t lähetetään veloituksetta niitä haluaville.


William Branhamin saarnat audio-CD:llä

cd.jpg (15801 bytes)

Ohessa lainaus Voice of God Recordingsin esittely-CD:ltä:

"Voice of God Recordings is pleased to announce that Rev. William Branham's Messages are now on compact discs. Presently there are 86 selected teaching Messages available. The recorded Messages from which the CD's are made has undergone an additional filtering process, to bring them up to audible standards not previously obtained, and are in the uncompressed form so that the quality will not be compromised. Production has begun on making all of Branham's Messages available in this format."

CD:t maksavat $7 (USD) per saarna riippumatta siitä kuinka monella CD:llä saarna on (1-4 kpl). Nyt on myös kaikki vuoden 1965 saarnat saatavana CD:inä! Kysy saarnoja suoraan Voice Of God Recordingsin toimistosta (E-mail / Matti Honkanen). Lisätietoja saa myös klikkaamalla edellä olevaa kuvaa.

Nyt voi tilata myös THE MESSAGE 2001 VGR SOFTWARE PACKAGEn (Kahdentoista CD-ROM levyn sarja, joka sisältää tekstin ja äänen 1.124:sta William Branhamin saarnasta otetuista yli 98.250:sta lainauksesta. Sarja maksaa $100.) suoraan Suomesta!

Kerro ystävällesi näistä sivuista
- paina tästä!