Ilmoituksia ja tietoa uusista julkaisuista ym.Ilmoituksia

Päivän Sana

Ajatuksia
William Branhamin saarnoja
Ewald Frankin kirjallisuutta
Kristillisiä tapahtumia ja uutisia
Musiikkia
Nettikysely
Raamattu- ja sanahaku
Kysy Raamatusta!
Käyttämämme Raamatunkäännökset
Valokuvia
Wap-sivut
Webmaster tiedottaa

Lopuke

Ajatuksia

Helvetistä
Kuolleista herättämisestä
Ristiinnaulitsemisesta (branhamilaisuudesta)

(Huom, lihavoinnit tekstissä webmasterin tekemiä!)

Lopuke

William Branhamin saarnoja

Luettelo saarnoista

Nyt myös kotisivulla todella ajankohtainen saarna: »Lopunajan voidellut«

Lainaus edellisestä:

Jeesus sanoi, että sade lankeaa niin väärien kuin vanhurskaidenkin päälle. (Matt. 5: 45) Nyt joku voi kysyä minulta: "Uskotteko, että näiden henkilöiden voitelu todella tarkoittaa Pyhän Hengen voitelua?" Kyllä, aito Jumalan Pyhä Henki heidän yllänsä — ja siitä huolimatta he ovat vääriä! Kuunnelkaapa nyt tarkoin ja katsokaa, mitä Hän sanoi: "Ja he tekevät suuria merkkejä ja ihmeitä, että eksyttäisivät, jos mahdollista, myös valitut." Ja he ovat voidellut aidolla Pyhällä Hengellä! Tiedän, että tämä kuulostaa kovin nurinkuriselta, mutta nyt otamme aikaa selvittääksemme Sanan kautta, että se on totuus — "Näin sanoo Herra".

Lopuke

Ewald Frankin kirjallisuutta

Uutta!

Nyt voit imuroida Ewald Frankin kirjoitukset itsepurkautuvana frank.exe -tiedostona (n. 1.3 Mt) ja asentaa koneellesi kuten minkä tahansa Windows-ohjelman! Ohjelma on virustarkistettu.

Ohjelma päivitetty 26.9.2001

Frank.exe asentaa Ewald Frankin kirjoitukset koneellesi ja tekee Käynnistysohjelmat (Start Menu Programs) -valikkoon FREIE VOLKSMISSION -> Ewald Frank ja Uninstall -nimiset linkit. Huomaa, että kotisivuilla on linkkejä ja sivuja, jotka hakevat tietoa palvelimelta eivätkä toimi offline-tilassa (ilman nettiyhteyttä).

Luettelo kirjallisuudesta

»Suuri murhenäytelmä ja Jumalan pelastussuunnitelma lopunajan Sanoman valossa«

Lainaus kappaleesta Todistajat meidän ajassamme:

Tämä palvelustehtävä ei tapahtunut jossakin maailman nurkassa, vaan kaikessa julkisuudessa eri maissa. Myöskin siellä, missä hän ei osannut kieltä ja saarnasi tulkin välityksellä, piti aina mitä tarkimmin paikkansa se, mitä hän ihmisille sanoi. Miljoonat voivat todistaa sen näkemänsä ja kuulemansa perusteella. Se oli Jeesus Kristus, joka teki itsensä tunnetuksi Samana meidän ajassamme ihmisen kautta saman Messiaan merkin kanssa. Niin kuin oli Johannes Kastajan suhteen, emme me myöskään nyt loppujen lopuksi ole tekemisissä jonkun ihmisen kanssa, vaan Jumalan lupaaman ja Herran itsensä vaikuttaman palvelustehtävän kanssa. Sen tähden kysymys ei kuulu: "Mikä on suhteemme Branhamiin?", vaan: "Mikä on suhteemme Jumalaan?", joka yliluonnollisella tavalla on vaikuttanut luonnollisen astian kautta. Johdatus Uuteen Testamenttiin tapahtui luvatun palvelustehtävän kautta, valmistettiin Herralle tie, ja samoin tapahtuu johdattaminen luvatun palvelustehtävän kautta kaiken ennalleen palauttamiseksi.
Lainaus kappaleesta Petoksen kohokohta:

Petoksen henki on viemässä eksytyksen mitan täydellisyyteensä. Kerrotaan asioita, jotka eivät tapahtuneet sen paremmin Herran kuin ei apostolienkaan palvelustehtävässä. Sellaiset kokoukset omaavat yleisesti hyvin vieraan luonteen. Ilmapiiriä ruokitaan keinotekoisesti nykyaikaisella musiikilla. Se ei aivan selvästikään ole mikään Pyhän Hengen vuodatus, ei mikään suoranainen Jumalan vaikutus, vaan tietylle "karismaatikolle" tai "ihmeidentekijälle" sovitettu järjestely, joka sopii hänen erikoislaatuisuuteensa. Väitetään jotakin kerrassaan hämmästyttävää, jopa että ihmiset ovat saaneet yliluonnollisella tavalla hammaspaikkoja 24-karaattisesta kullasta. Nykyään lankeaa väitteiden mukaan jopa kultapöly kultaisilta kujilta saarnaajan mustalle paidalle, taivaan lävitse ravaavan valkoisen ratsun ilmaan nostattamana. Ratsastajalla on vasemmassa kädessänsä valtikka, oikeassa miekka. Tätä ja muutakin epäraamatullista saarnataan, ja puhutaan "kolmannesta herätysaallosta".

»Antikristus«

Ote luvusta Pedon kuva:

Uskonnollisessa mielessä ei tule tapahtumaan niin. että protestanttiset kirkot lopetettaisiin ja täysin kiellettäisiin; ne tulevat ainoastaan tunnustamaan paaviuden ja siten varmistamaan itsellensä oman olemassaolo-oikeuden ja tullaksensa hänen tunnustamaksensa.
Ote luvusta Salaperäinen luku:

Ihmiset eivät omien selitysten johdosta tule ainoastaan harhaanjohdetuiksi, vaan heidät saadaan aivan paniikkiin, kun heitä pelotellaan, että tulisi antikristillinen maailmanvaluuttajärjestelmä, jolla olisi oleva koodinumero 666.

Nyt myös kirja »The Challenge of the Christian Theology and more...« kotisivulla!

Kirjassa selvitetään mm. kuinka kolminaisuusoppi sai alkunsa ja miksi. Tämä on kirja, joka jokaisen seurakunnan paimenen ja jokaisen teologin tulisi lukea!

Kirja on toistaiseksi vain osittain suomennettuna kotisivuillamme Kristillisen teologian haaste ja enemmän... -nimisenä.

Lainaus luvusta Itsestäänselvyyskö?:

Katolisen kirkon katekismuksessa sanotaan kolminaisuudesta mm. sivulla 97, § 251 seuraavaa: "Muotoillaksensa kolminaisuusopin täytyi kirkon kehittää asiaan sopiva terminologia filosofian käsitteiden 'olemus', 'persoona' tai 'hypoteesi', 'suhde' jne. avulla." Niinpä käytettiin lisääntyvässä määrin hypoteettis-filosofisia käsitteitä muotoilemaan kolminaisuusoppi. Paavali varoitti: "Katsokaa, ettei kukaan saa teitä saaliikseen järkeisopilla (filosofialla)" (Kol. 2: 8). Filosofit voivat filosofoida omalla alueellansa sydämensä halusta, mutta ei toki Jumalasta. Mitä on filosofialla tekemistä Jumalan kanssa?

Kirja on myös sivuillamme alkuperäisenä saksankielisenä : »Die Herausforderung der christlichen Theologie und mehr...«

Kirjoja


Freie Volksmission Finland ry. PL 15  33101 TAMPERE

Postia Freie Volksmissionille E-mail
puh 03-359 0000
gsm 0440-69 69 64

Puhelinnumero on käytössä arkisin klo 9-19 välisenä aikana

Lopuke

Kristillisiä tapahtumia ja uutisia

Katso NetMissionin kotisivulta ajankohtaiset kristilliset tapahtumat eri seurakunnissa. Järjestäjät voivat itse ilmoittaa seurakunnassaan olevista tapahtumista:

Ilmoita

Selaa tapahtumakalenteria

Kristillinen uutispalvelu

Lopuke

Musiikkia

Likjesus.wav
Glaube.mid
Elshaddai.mid

Lopuke

Raamattu- ja sanahaku

Raamaattuhausta voit hakea raamatunkohtia erikielisistä käännöksistä.

Lue suomenkielistä Raamattua!Lue Raamattua!

Lopuke

Kysy Raamatusta!

Nyt voit lähettää kysymyksesi Raamatusta suoraan Ewald Frankille (mieluiten saksaksi, englanniksi tai ranskaksi): Hier erhalten Sie biblische Antworten auf Ihre biblischen Fragen!

Voit nyt kysyä kysymyslomakkeella myös suomeksi!

Hae hakusanalla haluamasi kohdat kotisivuiltamme:


Lopuke

Raamatunkäännökset

RaamattuOlemme käyttäneet kirjasissamme vuoden 1938 raamatunkäännöstä, jota pidämme huomattavasti luotettavampana kuin uutta 1992 käännöstä. Ewald Frankin kirjoitusten raamatunkohdat perustuvat saksankieliseen Hermann Mengen hyvin luotettavaan ja tarkkaan käännökseen. William Branhamin saarnojen raamatunkohdat perustuvat englanninkieliseen King James Version -käännökseen. Alkuperäinen käännös on mainittu silloin, kun se oleellisesti poikkeaa suomenkielisestä käännöksestä.

Lopuke

Valokuvia

The Pillar of Fire as It descends in Lausanne, Switzerland, May, 1955

Lopuke

Kerro ystävällesi näistä sivuista
- paina tästä!

Lopuke