FREIE VOLKSMISSION Finland ry.
"Jeesus Kristus on sama eilen ja tänään ja iankaikkisesti."
(Hebr.13:8)


Kotisivut

Freie Volksmission Finland ry. on osa maailmanlaajuista hengellisen kirjallisuuden ja kasettien julkaisutoimintaa. Tämän jo Suomessakin vuodesta 1972 lähtien tapahtuvan kirkkokuntiin sitoutumattoman toiminnan tehtävänä on levittää täyttä "alkukristillistä Evankeliumia" lähetyskäskyn mukaisesti kaikille kansoille, kielille ja heimoille.

Tämä julkaisutoiminta perustuu täysin vapaaehtoiseen taloudelliseen tukeen. Kaikki kirjallisuus ja kasetit (myös mp3-cd:t ja videot) ovat ilmaisia, mutta suurista määristä julkaisijalla on oikeus periä omakustannushinta.Suomenkieliset sivut

Suomenkieliset kotisivut Suomenkielisten sivujen opetuksellisen sisällön muodostavat William Branham ja Ewald Frank -hakemistot.

Aiheita ovat mm.

Aiheita lähestytään yksinomaan Raamatun pohjalta, ei jonkin tietyn kirkkokunnan tai uskonsuunnan opetukseen tai perinteisiin nojaten.


Ruotsinkieliset sivut

Hemsidorna på svenskaRuotsinkielisillä sivuilla on Ewald Frankin kirjoitus Vision 7000 ja tietoa lähetystyöstämme. Tervetuloa tutustumaan!


Englanninkieliset sivut

Our web site in englishEnglanninkieliset sivut ovat todellinen tietolähde kaikille, jotka haluavat kuunnella Raamattua englanniksi luettuna (The King James Version narrated by Alexander Scourby), lukea itse Raamattua netissä (King James Bible) monipuolisia linkkitiedostoja hyödyntäen!

Sivuilla on myös linkit William Branhamin saarnoihin (lue tai kuuntele) ja monipuolinen hakupalvelu saarnoihin. Lisäksi sivuilla on tarpeelliset tiedot, kuinka voi hankkia William Branhamin saarnoja kirjasina, kasetteina tai CD:inä.

Miksi et noudattaisi Raamatun neuvoa "Tule ja katso" (Joh.1:46) ja ottaisi itse selvää, oliko William Branham Jumalan lähettämä profeetta pakanakansoille Kirjoitusten mukaan (esim. Mal.4:5, Matt.17:11)! "Uskokaa Herraan, Jumalaanne, niin te olette hyvässä turvassa, ja uskokaa hänen profeettojansa, niin te menestytte." (2.Aikak. 20:20)

Sivuilla on myös Ewald Frankin englanninkielisiä kirjoituksia.


Saksankieliset sivut

Unsere Homepage auf DeutschSaksankielisillä sivuilla on Ewald Frankin kirjoituksia ja linkit Krefeldin seurakunnan audio ja video -sivuille. Jos ulkomaanyhteys on hyvä, niin suosittelemme käymään suoraan Freie Volksmission Krefeldin kotisivulla!


Linkit

Linkit ovat kotisivuja, joita suosittelemme kaikille, jotka haluavat tietää lisää William Branhamista ja hänen vaikutuksestaan aikamme hengelliseen elämään. Sivulla on mm. linkit

Muut linkit -sivulta voit esim. lukea päivän uutiset ja katsoa päivän sään. Sivulla on myös muita hyödyllisiä linkkejä.

Huom. FREIE VOLKSMISSION Finland ry. ei ole millään tavoin vastuussa muiden tekemien kotisivujen opillisesta tai muusta sisällöstä!

Toivottavasti tulet viihtymään kotisivuillamme ja mielellämme kuulisimme Sinusta myöhemminkin!

Freie Volksmission Finland ry. PL 15  33101 TAMPERE

Postia Freie Volksmissionille E-mail
puh 03-359 0000
gsm 0440-69 69 64

Puhelinnumero on käytössä arkisin klo 9-19 välisenä aikana

Pankkiyhteys: Päijät-Hämeen Osuuspankki Heinola 504506-231779